tiistai 31. joulukuuta 2013

Kultaa ja valkoista

Sketchy Colors haaste #191   Gull og hvit / Gold and White


Hyvin simppeli kortti. Olen pari-kolme vuotta sitten saanut pätkän tuollaista nauhaa joltain ihanalta kortteiluystävältä ja viimein sekin löysi paikkansa. Kiitos lahjoittajalle. Lisäksi vain kultaisia ääriviivatarroja.




maanantai 30. joulukuuta 2013

Joulutähti silppukortissa

P*skarteluhaaste #213  Paperisuikaleet


Minun on jo pitkään tehnyt mieli kokeilla säteittäisesti liimattuja suikaleita kun joskus näin jonkun, en muista kenen, blogissa aivan ihanan. Pähkäilin tätä pitkään ja lopputulos on parempi kuin mitä alussa näytti. Joulutähti on viime vuoden hankintoja ja sen keskustassa puolihelmiä. Suikaleet ovat Papermanian Christmas Time kansiosta. Suikaleteelmän alla olevan paperin näkyvät osat väritin ProMarkerin Satinilla ja luonnossa sopii hyvin mut tää kuvaus tässä pimeudessä ja näillä taidoilla on mitä on.


sunnuntai 29. joulukuuta 2013

Joulun värejä

Koukussa Kortteihin sivuston 


ja tässähän on joulun punaista ihan yllin kyllin. Ihanan kirpparilta joskus hankitun leiman kuvan väritin ProMarkkerilla kuten nykyään kaikki muutkin.


lauantai 28. joulukuuta 2013

Joulukortteja Koukussa Kortteihin haasteisiin



Talvinen lumiaiheella koristeltu Joulukortti. Kuuset on stanssattu luonnonvalkoisesta karkeasta akvarellipaperista ja aita valkoisesta sileästä paperista. Hiutaleiden keskustoissa on puolihelmet. Lumiaiheen päälle laitoin ripauksen kimalletta.



Pyöreälle korttipohjalla kakkupaperi, BB:n ihana leimakuva ja muutama lumihiutale. Kuv väritin proMarkkereilla. Väsäsin kortin tänään ja tämä on ensimmäinen tulevaa Joulua varten tehty kortti. 


torstai 5. joulukuuta 2013

Vintagea joulukortissa



ja tässä on tietenkin ruskean ja valkoisen eri sävyjä

ProMarker-joulukellot




Ihana, jouluinen leimakuva mutta aika haastava ja kookas. Värityksen olen tehnyt ProMarkkereilla ja tässä jos jossain näkyy (luonnossa siis) miten värit sulautuvat yhteen. Teksti on Paperinauhan ihanasta Kalligrafia-joulusta.  

maanantai 2. joulukuuta 2013

Kultaa joulukortissa

P*skarteluhaaste # 211   Kulta + omavalintainen väri


Joulukortteja on syntynyt tasaiseen tahtiin mutta tänne ei vielä ole yksikään ehtinyt. Nyt kuitenkin oli aikaa tehdä haasteeseen kultainen kortti. Kuvaus on aika hankalaa eikä teksti näy oikein hyvin.